Om man tappat mobilen

Spåra mobilen vill vi alla ha möjligheten till att göra. Det är lätt att bli av med den speciellt när man är i rörelse som på en musikfestival eller liknande. Det med svårt att börja leta efter den när man inte vet när och var eller kanske ens exakt när den har försvunnit. Idag finns det fantastiska möjligheter att spåra sin mobiltelefon med hjälp av dagens moderna teknik.

Visst har du tappat bort din mobil någon gång och sprungit runt i ren panik innan du hittat den? Tänk att du är på musikfestival du njuter av musiken och har det jätte trevligt. Musik är livet. Du upptäcker att mobilen är borta, visst önskar du något smidigt sätt att spåra mobiltelefon på? Det bästa av allt det finns bra sätt att göra detta på.

Spåra mobilen så här

Spåra mobilen eller få annan bra information det kan du få här (https://www.hur.se/). Här hittar du massor med bra saker. Beroende på vilken mobiltelefon och modell som du har så finns det olika sätt, appar och andra funktioner som du kan använda. Ta reda på vilken modell du har och se vilka sätt som är möjliga för dig att spåra just din mobiltelefon.

Så kan du spåra din telefon

Förutom de sätt som tidigare har nämnts finns det fem olika sätt att spåra din telefon. Dessa är; via GPS via GPS satelliterna som kretsar runt jorden, via wifi-nätet som ger en noggrannhet på ett tio tal meter, genom Bluetooth beacons som är ett alternativ, detta är sändare som har ett tio tals meters räckvidd, andra alternativ är via IP-adress eller via mobilnätet.