DJ Wild

Hör ni musiken? NYX Interactive kommer ta dig in i discovärlden och ge ett spel som lever upp till förväntningarna, nämligen DJ Wild.

Grundregler

DJ WildSpelet DJ Wild kommer du att finna som en mycket klassisk och strukturerad video slot som erbjuder 5 hjul i 3 rader med upp till 20 vinstlinjer. I DJ Wild får du ta del av en blandning med symboler i alla möjliga sprakande färger där diskofrukter och musikinstrument är inkluderat. Körsbär-symbolen och citron-symbolen är lägst betalande med 2 EUR för en 5x kombination följt av en 5x kombination av vattenmelon-symbolen och plommon-symbolen som ger 2,5 EUR utdelning för ett 2,5 EUR bet. För att tjäna de större summorna kommer du att behöva träffa en 5x kombination av musikinstrumenten där Keyboard-symbolen ger spelets högsta utbetalning på hela 25 EUR exkluderat jackpotvinsten. DJ Wild symbolen tillhör funktionen som kommer starta spelets respins läge. Det är nu chansen finns att fylla spelet med wild-symboler och träffa den fruktade jackpotvinsten.

Vinn från båda hållen

DJ Wild erbjuder en funktion som tillåter dig att vinna från båda hållen. Det vill säga, istället för att erbjuda 10 vinstlinjer längst till höger till vänster så har du även chansen med 10 vinstlinjer längst till vänster till höger. Den här funktionen kommer att maximera dina chanser till vinst.

Spel strategier

Det är inget spel om man inte har en bra strategi. Nu kan du utnyttja strategifunktionen som finns med i spelet och kan komma att bli väldigt användningsbar. Det finns 4 olika strategier såsom optimizer, leveller, booster och jumper. Optimizer innebär att du lägger bet för 1, 2, 5 eller 10 procent av ditt saldo. Det vill säga att din bet kommer automatiskt att bli högre eller lägre samtidigt som ditt saldo förändras. Leveller innebär en ökning med 2 nivåer efter 5 förluster i rad. Strategin är där för att du ska vinna tillbaka det du har förlorat. Strategin booster är mer intensiv då du lägger 1 nivå högre bet då du förlorar tills du har uppnått 4 nivåer högre bet. Jumper som är den sista strategin innebär att du ökar varje bet med 1 nivå efter varje vinstrunda, tills du har uppnått 4 nivåer högre bet.

Blev det för mycket information? Du kan då enkelt öppna följande länk och läsa mer om slotsspel och hur de fungerar: http://www.casinosanningar.se/. Hemsidan hjälper dig att få ett bredare perspektiv för slotsvärlden om hur du spelar och hur du vinner.